Naturlig præsentationsteknik
Kommunikation

Naturlig præsentationsteknik

Tommy Krabbe
Bliver du nervøs, hvis du skal sige noget foran en større eller mindre gruppe mennesker? Her kan du få et indblik i, hvordan du får det til at blive naturligt for dig at skulle præsentere noget.
minimize

Selvom vi har haft vores hænder  hele livet, kan vi stadig blive i tvivl om, hvad vi skal gøre med dem, når vi skal tale foran andre mennesker. Det er jo et meget tydeligt eksempel på, at vi kan føle os helt akavede ved situationen.

Det kan vi også, hvis vi ser en TEDtalk og tænker, at vi skal tale som Tony Robbins eller Michelle Obama, for det virker underligt, hvis vi gør som dem. Det skal du heller ikke gøre. Du skal gøre, som du gør – du skal være naturlig.

Men hvordan gør man så noget spændende ved at være sig selv? Det kan du høre / læse mere om i denne libello. Tommy Krabbe har holdt mere end 1000 foredrag for danske virksomheder og organisationer og deler her ud af sin værktøjskasse.

Hvis du tager det hele til næste skridt og gerne vil være professionel foredragsholder, kan du se nærmere på Tommy Krabbes onlinekursus “Professionel foredragsholder”.

 

Naturlig præsentationsteknik
Forfatter

Tommy Krabbe

Forfatter, foredragsholder og cand. mag. i Kommunikation