Tommy Krabbe
Forfatter

Tommy Krabbe

Forfatter, foredragsholder og cand. mag. i Kommunikation

Tommy Krabbe er forfatter og foredragsholder med en cand. mag. i Kommunikation i den uddannelsesmæssige bagage. Han interesserer sig for alt, der vedrører mennesker og fællesskaber. Derfor er hans skriverier og foredrag ofte en blanding fx sociologi, psykologi, filosofi, biologi, antropologi og alt derimellem.

Han har holdt mere end 1000 foredrag for alle typer private, offentlige og frivillige organisationer. Da han selv er ekstremt optaget af at gøre viden tilgængelig, er han også medstifter af Libello.

Du kan besøge Tommy Krabbes hjemmeside og finde hans professionelle profil på Facebook.

 youtube kan du høre ham fortælle om indholdet sin seneste bog "Nysgerrighed er svaret", som kan købes i både papir- og lydversion via hans hjemmeside.

Tommy har også lavet et on-line kursus i, hvilke elementer, man kan arbejde med for at blive professionel foredragsholder. Det kan du læse mere om her.

Udgivelser

Mæglerhjerne – om tillidsvalgte og andre med hang til at bygge bro

Tommy Krabbe

Mæglerhjerne er et begreb, der hentyder til, at en person er god til at mægle mellem forskellige grupper. Bliv klogere på begrebet og hør om fordele om ulemper ved den tilgang til verden

Den tredje kasse og den større forståelse

Tommy Krabbe

Hjernen er skabt til at dele verden op i to kasser, men det kan give problemer med vores forståelse af hinanden og af verden, så det i steder skaber splittelse

Sig det højt

Tommy Krabbe

Relationer bliver styrkede, når vi tør at sige fra og til. Her kan du få viden om, hvorfor det forholder sig sådan, samt få redskaber til, hvordan det skal siges højt

Naturlig præsentationsteknik

Tommy Krabbe

Bliver du nervøs, hvis du skal sige noget foran en større eller mindre gruppe mennesker? Her kan du få et indblik i, hvordan du får det til at blive naturligt for dig at skulle præsentere noget.