Mette Carendi
Forfatter

Mette Carendi

Mette Carendi er cand. mag i psykologi og forfatter.

Mette Carendi hjælper store og små igennem transformationer. Hendes kernekompetencer er arbejdet med følelserne og hun hjælpe forældre og fagfolk med at undersøge og forstå følelser. Det indebærer bl.a. at forstå, hvordan følelser fungerer, hvor tidligt de lagres, hvilke subtile overbevisninger de bringer med sig. Og måske vigtigst af alt, hvordan vi kan ændre destruktive følelses-og adfærdsmønstre hos os selv os og hos de børn, der er afhængige af vores hjælp.

Mette har arbejdet med følelser og følelsesmæssig tilknytning det meste af sit liv, hvor hun i de første mange år arbejdede med at forstå og tage sig af egne indre smertefulde følelsestilstande, der primært havde rod i en hård start i livet. De sidste 10 år har Mette arbejdet med følelser og tilknytning i en teoretisk og professionel kontekst, hvor hun i 2012 stiftede firmaet Harmoniske Unger og i 2015 udgav bogen "Harmoniske Unger - med kærlighed og nærvær". I 2018 videreudviklede Mette virksomheden, der nu fik navnet Human Emotions og i maj 2019 udkom Mettes seneste bog "Tænd for forbindelsen - forstå tilknytningens kunst."

Mette er cand. mag i psykologi med speciale i følelser og tilknytning,
og er rådgiver, underviser, forfatter og foredragsholder.

Du kan læse mere om Mettes arbejde på hendes hjemmeside

Udgivelser

Det transformerende forældreskab

Mette Carendi

Er du ind imellem udfordret i dit forældreskab? Her kan du blive nysgerrig på egne uhensigtsmæssige adfærdsmønstre og forsvarsmekanismer, og gennem nysgerrighed ændre adfærden til et forældreskab i balance